Η κακομεταχείριση και οι βίαιοι καβγάδες, υποστηρίζει η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα, ότι ήταν οι λόγοι που την οδήγησαν στην απόφαση να οργανώσει τη δολοφονία της μητέρας της. Χρεώνουν τη δολοφονία στον τρίτο ανήλικο συγκατηγορούμενο μαζί με τον σύντροφό της.

Την κακομεταχείρισή της και τους βίαιους καυγάδες ανέφερε ως τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να οργανώσει τη δολοφονία της 50χρονης μητέρας της η 15χρονη από την Αγία Βαρβάρα, η οποία ωστόσο εμφανίζεται μετανιωμένη για την πράξη της.

«Τώρα μετανιώνω γι’ αυτό που έκανα. Τότε, όμως, νόμιζα ότι ήταν η λύση. Με κακομεταχειριζόταν. Συνεχώς είχαμε βίαιους καυγάδες. Δεν μου έδινε λεφτά. Με πίεζε και αντιδρούσε έντονα στη σχέση μου. Έτρεμα όταν την άκουγα από το διπλανό δωμάτιο να ουρλιάζει. Δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούσα να την ακούω, ήθελα να τελειώσει. Ο 16χρονος τη σκότωσε. Εμείς δεν μπορούσαμε να το κάνουμε. Από την ώρα που του το είπαμε ρώταγε συνεχώς πότε θα γίνει. Επέμενε να το κάνουμε. Είχαμε ανταλλάξει και μηνύματα, αλλά τα έχω σβήσει», λέει στη Real News που κυκλοφορεί.

Η 15χρονη, κατά την απολογία της, μαζί με τον 17χρονο σύντροφό της ισχυρίζονται πως δολοφόνος της μητέρας της ήταν ο 16χρονος συγκατηγορούμενός τους.

Από την πλευρά του ο 16χρονος ισχυρίζεται πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία, αν και ήταν στον χώρο, λέγοντας πως ήταν λάθος του που δεν κατήγγειλε το έγκλημα.

 Πηγή: ieidiseis.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ