ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ
«Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ….»!!!!!!!!!
Ένα τεράστιο παράδειγμα γνήσιου και άδολου πατριωτισμού, προσφέρει ο 97χρονος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, πετυχημένος επιχειρηματίας – εφοπλιστής,ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΣΟΥΝΗΣ .
Συνεχιζει την παράδοση των μεγάλων ευεργετών του Ελληνισμού, με την διάθεση – δωρεά, αθόρυβα και σεμνά ,23 εκατομυρίων ευρώ για την άμυνα της πατρίδας μας και 60 αποβατικά σκάφη (αμφιβίων επιχειρήσεων)…!!!!
Δηλώνει ότι επιθυμεί να φύγει από τη ζωή όπως ακριβώς ξεκίνησε, ξυπόλητος και χαρίζει την περιουσία του στις “Άγιες” όπως τις αποκαλεί, Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.
Γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι απόγονος των πολεμιστών του 1821, Λονταίων και Πετμεζαίων. Πολέμησε σε ηλικία 16 ετών στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940. Το 1966 εισέρχεται στην Ναυτιλία ως εφοπλιστής, αποκτώντας συνολικώς 13 εμπορικά πλοία και σχηματίζοντας μεγάλη περιουσία. Από τότε αρχίζει και η μεγάλη φιλανθρωπική του δράση .
Όλοι οι Ελληνες νοιωθουμε μόνο σεβασμό, ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια για το μεγαλείο της ψυχής αυτού του αγνού και γνήσιου πατριώτη, ελπίζοντας ότι το έργο του και οι πράξεις του προς την ΠΑΤΡΙΔΑ θα βρουν και άλλους μιμητές, μη παραγνωρίζοντας βέβαια ότι και άλλοι πατριώτες κατά καιρους έχουν προσφέρει μεγαλες Δωρεές για τον εξοπλισμό των Ε.Δ. μας.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !!!!!
Η Ελληνική ΠΟΛΙΤΕΙΑ τίμησε τον ευπατρίδη Εφοπλιστή Ιάκωβος Τσουνή. Ενα μεγάλο εύγε προς την Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία των Ενοπλων Δυνάμεων , που με πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων και πρόταση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας του απένειμε το βαθμό του Υποστρατήγου επί τιμή.
Η απονομή του βαθμού του Υποστρατήγου επί τιμή είναι μία εξαιρετικά σπάνια και ιδιαίτερη τιμητική διάκριση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε πρόσωπα υψηλού κύρους, σε αναγνώριση υπηρεσιών τους προς αυτές και την Πατρίδα.