Η Aegean έβγαλε ανακοίνωση πως δεν θα πραγματοποιήσει καμία πτήση από το εξωτερικό για το αεροδρόμιο  “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος” της Καλαμάτας, μέχρι της 31 Αυγούστου.

Η Ιλιγγιώδη αύξηση που παρουσιάζει η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, ειδικά στα χρόνια λειτουργίας του Costa Navarino, δεν ήταν αρκετή για την αεροπορική, ώστε να μην το βγάλει απο τον προγραμματισμό της.

Πέρυσι αφίχθησαν και αναχώρησαν κοντά στους 350.000 ταξιδιώτες, με την Aegean να εξυπηρετεί το μεγαλύτερο μέρος του πτητικού προγράμματος. Εξαιτίας της το αεροδρόμιο παρουσίαζε μια τέτοια πορεία ως ένα από τα πλέον δυναμικά περιφερειακά αεροδρόμιο πανελλαδικά και όχι μόνο.

Σίγουρα μιλάμε για έναν τουριστικό όλεθρο  στη Μεσσηνία, με την περιοχή να βγαίνει από τον σχεδιασμό και  τον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη!!! Η τουριστική βόμβα έσκασε στη Μεσσηνία με την Aegean, που αναδιαμορφώνοντας το πρόγραμμά της, βγάζει από τον σχεδιασμό και από το χάρτη το αεροδρόμιο της Καλαμάτας που αποτελούσε για την εταιρεία μάλιστα βάση και σημείο αναφοράς τα τελευταία χρόνια.

Να σημειωθεί για το «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» πως η Aegean εξυπηρετούσε το μεγαλύτερο μέρος του πτητικού προγράμματος και εξαιτίας της είχε ανέβει μάλιστα τόσο ψηλά και παρουσίαζε μια τέτοια πορεία ως ένα από τα πλέον δυναμικά περιφερειακά αεροδρόμιο πανελλαδικά και όχι μόνο.