Ακόμα κι αν οι καταγγελίες του κ. Καρακούση δεν βρήκαν τον δρόμο της δημοσίευσης, παρ’ όλα αυτά είναι μια δημόσια καταγγελία από δημοσιογράφο, που χρίζει λεπτομερούς διερεύνησης, σχολιάζει ο Αλ. Νικολαΐδης.

«Ο διευθυντής του Βήματος κ. Αντώνης Καρακούσης χθες προχώρησε σε τρομακτικές καταγγελίες στα social media σχετικά με την κατάσταση στη Δημόσια Υγεία, που έρχονται σε πλήρη συνάρτηση με όσα καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία από την έναρξη της πανδημίας και με όσα πληροφορείται ο Αλέξης Τσίπρας από τους υγειονομικούς σε κάθε επίσκεψή του σε νοσοκομεία», καταγγέλλει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Νικολαϊδης (φωτ.).

 

«Η εικόνα που έδωσε από το νοσοκομείο του Κιλκίς είναι μια ακτινογραφία όλης της δομής που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση στη Δημόσια Υγεία: Πλήρης έλλειψη οργάνωσης, “πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στα επαρχιακά νοσοκομεία” και εγκληματικές τοποθετήσεις ανθρώπων “γυμναστές, αλουμινάδες και άλλοι αστοιχείωτοι που δεν έχουν ξαναδεί στη ζωή τους μονάδες υγείας” σε σημεία-κλειδιά για τη διαχείριση της πανδημίας, όπως καταγγέλλει ο κ. Καρακούσης. Για το συγκεκριμένο νοσοκομείο υπάρχουν κι άλλες απίστευτες καταγγελίες από τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστα Κιλτίδη, που περιγράφουν μια ζοφερή εικόνα».

«Προ ημερών η δημοσιογράφος που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση με αρθογραφία της στο “Βήμα”, ενημέρωσε δημόσια ότι δέχθηκε αφόρητες πιέσεις από το Μαξίμου και παραιτήθηκε. Ακόμα κι αν οι καταγγελίες του κ. Καρακούση δεν βρήκαν τον δρόμο της δημοσίευσης, παρ’ όλα αυτά είναι μια δημόσια καταγγελία από δημοσιογράφο, που χρίζει λεπτομερούς διερεύνησης. Ίσως να ήταν πιο εύκολο να δημοσιευθούν, εάν στην ιστορία υπήρχε και κανένα ενεργειακό πιστοποιητικό που δεν είχε κατατεθεί. Ο νοών νoείτω».

 

Πηγή: euro2day.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου