Συνωμοσιολόγος αποδείχτηκε ο εργαζόμενος νοσοκομείου στις ΗΠΑ που κατηγορείται ότι κατέστρεψε εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου της Moderna, βγάζοντάς τες κρυφά από το ψυγείο τα βράδια.

Ο φαρμακοποιός του Ουισκόνσιν Στέφεν Μπράντενμπουργκ που κατέστρεψε εκατοντάδες δόσεις εμβολίων κατά του κορανοϊού χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως «θεωρητικό της συνωμοσίας» καθώς πιστεύει ότι αλλάζουν το DNA των ανθρώπων, σύμφωνα με την αστυνομία και τη σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται πως την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12), ο Μπράντενμπουργκ που εργαζόταν στο φαρμακείο νοσοκομείου της ΜΚΟ «Advocate Aurora Health» συνελήφθη καθώς κατέστρεψε εκατοντάδες δόσεις του εμβολίου της Moderna, πιστεύοντας ότι δεν είναι ασφαλείς για τον άνθρωπο.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Οζάκι Κάουντι, ο 46χρονος έδωσε «πλήρη ομολογία ότι είχε κάνει ακριβώς αυτό. Η πρόθεσή του ήταν να καταστρέψει το φάρμακο. Έκανε τα πράγματα για τα οποία κατηγορήθηκε».

Ένας εκπρόσωπος της ΜΚΟ ανέφερε ότι ο φαρμακοποιός έβγαλε από το ψυγείο 57 φιαλίδια (το καθένα περιέχει 10 δόσεις του εμβολίου) αξίας 11.000 δολαρίων και τα τοποθέτησε ξανά στη θέση τους, για να το επαναλάβει το επόμενο βράδυ.

Αρκετά από τα εμβόλια κατά της COVID-19 πρέπει να διατηρούνται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες για να παραμείνουν αποτελεσματικά, και, για παράδειγμα, το εμβόλιο της Moderna πρέπει να φυλάσσεται μεταξύ 2 και 7 βαθμών Κελσίου.

Ο 46χρονος απολύθηκε από το νοσοκομείο και αφέθηκε ελεύθερος έναντι 10.000 δολαρίων, μέχρι τη δικάσιμο στις 19 Ιανουαρίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για δύο επίσημες καταγγελίες που ισχυρίζονται ότι ο Μπράντενμπουργκ έφερε πυροβόλο όπλο στον χώρο εργασίας.

Η σύζυγός του, Γκρέτσεν Μπράντενμπουργκ, με την οποία έχει πάρει διαζύγιο, επιβεβαίωσε πως ο πρώην άντρας της είναι συνωμοσιολόγος.

Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου