Η ιδανική πρόταση για να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με το σύντροφό σου είναι να προετοιμάσεις ένα όμορφο, ρομαντικό δείπνο για δύο, που θα το απολαύσετε παρέα. Επειδή ο έρωτας περνά από το στομάχι, το dumspirospero.gr σου αποκαλύπτει όλα τα «μυστικά διατροφικά γούστα» των ζωδίων, ώστε να ετοιμάσεις ένα γευστικό τραπέζι που θα εντυπωσιάσεις το ταίρι σου!
   Εάν ετοιμάζεις ένα ρομαντικό δείπνο για το αίσθημα, θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι λατρεύει το ζεστό καλομαγειρεμένο και παραδοσιακό φαγητό. Δεν θα δοκιμάσει νέες, πρωτότυπες γεύσεις, αλλά προτιμά τα κλασικά φαγητά, τα οποία έχει συνηθίσει να τρώει από τα χεράκια της μαμάς ! Πριν το προσκαλέσεις το αίσθημα σε δείπνο, φρόντισε με διακριτικότητα να μάθεις ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό, ώστε η προετοιμασία του δείπνου να είναι πιο εύκολη για εσένα. Εάν η μαγειρική δεν είναι και από τα μεγαλύτερα ατού σου, μην σκεφτείς ούτε στιγμή να παραγγείλεις κάτι έτοιμο απέξω ή να φτιάξεις κάτι γρήγορο και εύκολο (πχ ομελέτα), γιατί σίγουρα  δεν θα εντυπωσιαστεί καθόλου!
   Ετοίμασε μία σπιτική χωριάτικη ντοματοσαλάτα, φτιάξε ένα γευστικό και εύκολο σαγανάκι και για κυρίως γεύμα μαγείρεψε ένα κλασσικό παραδοσιακό φαγητό που σίγουρα θα του αρέσει, για παράδειγμα κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες! Αυτό που δεν θα πρέπει να παραλείψεις από το τραπέζι σας είναι σίγουρα το επιδόρπιο! Και ποιός δεν ειναι είναι λιχούδης, δεν του αρέσουν πολύ τα γλυκά. Αν δεν έχεις το χρόνο ή την γνώση για να φτιάξεις το αγαπημένο του γλυκό, τότε φρόντισε μην παραλείψεις να αγοράσεις από το αγαπημένο του ζαχαροπλαστείο μία τούρτα σοκολάτα που σίγουρα θα του αρέσει πολύ!