Η δικηγόρος κ. Εύη Αρνιθενού, υπέβαλε ειδικότερα χθες ενώπιον της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου την δεύτερη κατά σειρά μήνυση σε μια σειρά από υποθέσεις που αφορούν σε καταγγελίες εις βάρος του μηνυόμενου που χειρίζονται με τον συνάδελφό της κ. Στέλιο Αλεξανδρή.

Η μηνύτρια διατείνεται ειδικότερα ότι περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου του έτους 2019 επισκέφθηκε το νοσηλευτικό ίδρυμα προκειμένου να υποβληθεί σε τεστ ΠΑΠ.Επειδή δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επισκεφθεί εξωτερικό ιδιώτη ιατρό, έκλεισε ραντεβού στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ενώ ο ιατρός που ανέλαβε την εξέτασή της ήταν ο μηνυόμενος.
Τι υποστηρίζει η γυναίκα
Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, όταν μπήκε στο γραφείο του ήταν ευγενικός, τον χαιρέτησε και του είπε «γιατρέ τι κάνετε με θυμάστε, έχω ξαναέρθει παλιά για μία κύστη που είχα με την αδερφή μου, που είστε και εκείνης γιατρός». Υποστηρίζει ότι της απάντησε ως εξής: «Α ναι, τι κάνεις κούκλα μου, τι κάνει η αδερφή σου;». Του απαντάω όλοι καλά και ήρθε προς το μέρος μου, με αγκάλιασε και μου έδωσε ένα αισθησιακό φιλί στο λαιμό!

Η γυναίκα περιγράφει πως «πάγωσε», πως δεν μπόρεσε να αντιδράσει και πως τον κοίταξε περίεργα γιατί την σόκαρε η κίνησή του αυτή.Όταν κάθισε στη γυναικολογική καρέκλα, όπως ισχυρίζεται, ο ιατρός προέβη σε ανάρμοστο και σεξιστικό σχόλιο και συγκεκριμένα της ψέλλισε με αισθησιακό ύφος «και εσύ και η αδερφή σου κούκλες είστε από κάτω…»!.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/rodosbrohi-oi-minyseis-kata-gynaikologoy-poy-kataggeletai-gia-biasmo