ην Κυριακή η συνέλευση του νέου σωματείου καλλιτεχνών στην Ήπειρο

Σε συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή 4/10 καλεί το νεοσύστατο σωματείο στα Ιωάννινα «Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου» (Ε.Κ.Η).

Τα θέματα της συνέλευσης θα είναι τον καθορισμό εκλογών, την υποβολή υποψηφιοτήτων για την 5μελη διοίκηση του σωματείου και τη διαδικασία εγγραφών νέων μελών.

Η διαδικασία θα λάβει χώρα στις 6 το απόγευμα στο εργαστήρι της Θεατρικής Συμπαιγνίας, στην οδό Ζυγομάλλη 24.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Το νεοσύστατο σωματείο Ε.Κ.Η (Ένωση Καλλιτεχνών Ηπείρου) καλεί σε Συνέλευση στις 4 Οκτωβρίου, Κυριακή και ώρα 6 μ.μ στη Ζυγομάλλη 24, στο εργαστήρι της Θεατρικής Συμπαιγνίας με βασικά θέματα:

1. Καθορισμος ημερομηνίας εκλογών
2. Υποβολή υποψηφιοτήτων για την 5μελη διοίκηση του σωματείου
3. Εγγραφές νέων μελών στην ΕΚΗ.Η Ε.Κ.Η προσδοκά να συμβάλει στην καλλιέργεια και ανάπτυξη όλων των τεχνών στην περιοχή της Ηπείρου: α) Με την ανάδειξη και η προβολή των ιδιαίτερων πολιτιστικών και πολιτισμικών χαρακτηριστικών της Ηπείρου. β) Με την ενίσχυση του νέου δημιουργικού δυναμικού με αίτημα την διεκδίκηση της υλικής, οικονομικής και ηθικής υποστήριξης για όλες τις τέχνες, στις οποίες δραστηριοποιούνται οι καλλιτέχνες της περιοχής μας : των καλών τεχνών, εικαστικών, μουσικής, θεάτρου, κινηματογράφου, χορού, χοροθεραπείας, μουσικοθεραπείας, δραματοθεραπείας, της λογοτεχνίας, φωτογραφίας και βιντεοσκόπησης και κάθε άλλης μορφής σύγχρονης, αλλά και κλασικής τέχνης εκ μέρους των δημοσίων, δημοτικών και ιδιωτικών φορέων της χώρας. Γ) Με τη δημιουργία Ταμείου Αρωγής προς τους συναδέλφους μας που έχουν άμεση ανάγκη λόγω των δυσχερών οικονομικών συνθηκών, όπως έχουν διαμορφωθεί μετά την πανδημική κρίση. Η ανάγκη ενός κοινού σημείου αναφοράς για όλους τους καλλιτέχνες προκύπτει από την δύσκολη κατάσταση που βιώνει ο κόσμος της τέχνης τους τελευταίους μήνες , μια κατάσταση που μονό φαίνεται να δυσκολεύει . Η Ε.Κ.Η καλεί όλους τους καλλιτέχνες να συμμετέχουν να παρευρεθούν και ενισχύσουν την προσπάθεια για προαγωγή και εξύψωση του πνευματικού, γενικότερου μορφωτικού και καλλιτεχνικού επιπέδου τόσο των μελών όσο και της πόλης μας .

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ: 4 Οκτωβρίου, Κυριακή και ώρα 6 μ.μ .

ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ: Στη Ζυγομάλλη 24, στο εργαστήρι της Θεατρικής Συμπαιγνιας