Τα σκυλιά είναι όντα που δεν γνωρίζουν το κακό και ο μοναδικός σκοπός τους είναι να δώσουν αγάπη άνευ όρων. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν και τα εγκαταλείπουν όπως συμβαίνει με τη Lunita. Αυτή η ιστορία θα σας συγκινήσει!

Δυστυχώς, τα σκυλιά που ζουν σε καταφύγια ζώων και έχουν αναπηρίες, δεν επιλέγονται εύκολα για να ζήσουν σε ένα σπιτικό. Οι περισσότεροι που υιοθετούν σκυλιά, ψάχνουν νεαρά σκυλιά χωρίς ιατρικά θέματα. Ως αποτέλεσμα, τα σκυλιά με ειδικές ανάγκες συνήθως απορρίπτονται.

Η Lunita, είναι ένα σκυλί που πίστευε πως θα βρει μια στοργική οικογένεια που θα ήταν πρόθυμη να την φροντίσει. Μια μέρα, όλα αυτά άλλαξαν.

Την εγκατέλειψαν στο δρόμο. Όταν την βρήκαν, ήταν δεμένη έξω από ένα τοπικό κατάστημα περιποίησης ζώων στην Αργεντινή. Το σκυλί είναι παράλυτο και οι ιδιοκτήτες του δεν την ήθελαν πλέον. Οι άνθρωποι αυτοί απλά αποφάσισαν ότι θα γίνει το πρόβλημα κάποιου άλλου. Πώς μπορεί κάποιος να είναι τόσο σκληρός σε ένα αθώο σκυλί;

Η Lunita δεν άξιζε αντιμετώπιση τέτοιου είδους. Σε κανένα ανάπηρο ζώο δεν αξίζει. Ένας περαστικός ήθελε να σιγουρευτεί ότι επρόκειτο να λάβει τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν. Την πήγαν σε κλινική ζώων. Της δόθηκε η φροντίδα που χρειαζόταν και της παρείχαν ένα αναπηρικό καροτσάκι που να λειτουργεί!

Τώρα που είχε και πάλι τροχούς, επανήλθε στη ζωή. Ενώ οι διασώστες δεν ήταν σε θέση να εντοπίσουν τους πρώην ιδιοκτήτες της, αποφάσισαν να της βρουν μια νέα οικογένεια. Μια οικογένεια προσπάθησε να την φροντίσει, αλλά αναγκάστηκε να την φέρει πίσω στο καταφύγιο ζώων. Όταν το καταφύγιο ανέβασε την ιστορία της Lunita στο διαδίκτυο, υπήρχε τεράστια ανταπόκριση.

Όλοι αισθάνθηκαν απαίσια για τους άθλους που πέρασε. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι δεν θα υποφέρει πλέον. Τώρα η Lunita ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες και ζει τη ζωή που πάντα της άξιζε.

Ζούσε μια υπέροχη ζωή μέχρι τα 11α γενέθλια της όπου τελικά αρρώστησε. Δυστυχώς, η Lunita πέθανε λίγο αργότερα. «Άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Την αγάπησα τόσο πολύ «, δήλωσε η μητέρα της Lunita σε μια ανάρτηση της στο Facebook.

Πηγή: fanpage.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου