Επιμόλυναν και τις υπόλοιπες υγειονομικών με αποτέλεσμα τα κλείσει το ογκολογικό τμήμα

Μοιάζει απίστευτο, αλλά ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της πανδημίας και ενώ βρισκόμαστε στην κορύφωση του τρίτου κύματος επέλασης του ιού εντοπίζονται περιστατικά υγειονομικών που αρνούνται να εμβολιαστούν, σύμφωνα με πληροφορίες του «Βηματοδότη».

Συγκεκριμένα σε ογκολογικό τμήμα κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας και οι έξι νοσηλεύτριες που απασχολούνται σ’ αυτό απέφευγαν να εμβολιαστούν, παρά τις προτροπές των γιατρών της μονάδας και της πλειονότητας του προσωπικού του νοσοκομείου, που έχει κάνει από τον Ιανουάριο κατά προτεραιότητα και τις δύο δόσεις του Pfizer.

Οι γιατροί εμβολιάστηκαν οι νοσηλεύτριες αρνήθηκαν

Αξίζει να σημειωθεί, πως όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο συγκεκριμένο τμήμα του κεντρικού νοσοκομείου της Αθήνας όλοι οι γιατροί που το στελεχώνουν εμβολιάστηκαν. Αντίθετα όλο το νοσηλευτικό προσωπικό, παρά τις προτροπές των ιατρών αρνήθηκε τον Ιανουάριο να κάνει κατά προτεραιότητα το εμβόλιο της Pfizer.

Από τους γιατρούς που εμβολιάστηκαν στη συγκεκριμένη μονάδα δεν έχει κολλήσει κανένας κορονοϊό ενώ δεν έχει καταγραφεί και καμία παρενέργεια, ενώ αντίθετα το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος που αποφάσισε να μην κάνει το εμβόλιο μολύνθηκε από τον ιό και κόλλησε και ασθενείς του τμήματος, που πλέον δίνουν δύο μάχες, μια με τον καρκίνο και μια με το COVID – 19.