Ρεπορτάζ Άννα Μαρούλη

Σοκαριστικό είναι το περιεχόμενο των ερωτικών μηνυμάτων που έστελνε σε τρεις μαθήτριές του ο δάσκαλος σε Δημοτικό Σχολείο στα Νότια Προάστια της Αττικής ο οποίος συνελήφθη.

– «Αν ήμουν στην ηλικία σου, δεν θα μου γλίτωνες. Θα τα φτιάχναμε…».
– «Με κάνετε και ντρέπομαι».
– «Την αλήθεια λέω. Θα ήσουν το κορίτσι μου»

– Είσαι πολύ ωραίο κορίτσι
– Τι είναι αυτά που λέτε κύριε…
– Μη με λες κύριο, με σκοτώνεις…

Σύμφωνα με πληροφορίες αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο Skaigr αυτού του τύπου τα μηνύματα φέρεται να έστελνε ο 48χρονος εκπαιδευτικός, που είναι πατέρας δύο παιδιών, τo τελευταίο 10ημερο στις 3 μαθήτριες Ε’ Δημοτικού προσπαθώντας μεθοδευμένα να τις πλησιάσει και να δημιουργήσει οικειότητα μαζί τους.

Στην κατάθεσή του μετά τη σύλληψή του, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως ήθελε να βοηθήσει τις μαθήτριες στην βελτίωση των σχολικών τους επιδόσεων.

Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για το κακούργημα της κατάχρησης ανηλίκων που έχουν εμπιστευτεί στον δράστη να τα επιβλέπει ή να τα φυλάσσει, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και για το πλημμέλημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας -μέσω διαδικτύου- ανηλίκων που δεν έχουν συμπληρώσει τα 15 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οδηγήθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί από τις 11.00 το πρωί της Τρίτης.

Σημειώνεται πως η διερεύνηση της υπόθεσης από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής ξεκίνησε μετά από καταγγελία των γονέων, πρώτα της μίας μαθήτριας και στην συνέχεια ακολούθησαν και των άλλων δύο.

Πηγή: skai.gr

Πηγή: https://www.skai.gr/news/greece/sokaroun-minymata-pou-estelne-o-daskalos-se-mathitries-dimotikou-ti-ypostirikse-48xronos
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram