Οι νεκροί από τον κορονοϊό πέρασαν το 1.200.000 αυτό το Σαββατοκύριακο σε όλο τον κόσμο και δυστυχώς οι άνθρωποι που μετράμε καθημερινά ως απώλειες δεν είναι μόνο αριθμοί.


Οι άνθρωποι που χάνονται μπορεί πριν νοσήσουν να έχουν φερθεί ως ήρωες σώζοντας πολλές ζωές. Ένας από αυτούς ήταν ο 28χρονος νοσοκόμος Sergio Humberto Padilla Hernández από την πόλη Τσιουάουα του Μεξικού.

Πριν πεθάνει από κορονοϊό μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο με το οποίο απευθυνόταν σε συγγενείς του. Το νεαρό αυτό παιδί λίγες ώρες μετά την δημιουργία αυτού του βίντεο διασωληνώθηκε και μετά από λίγο πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού.

Στο βίντεο ο 28χρονος νοσοκόμος είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του νοσοκομείου με κορονοϊό και του παρέχεται οξυγόνο. Όπως εξηγούσε ο ίδιος το δημιούργησε προκειμένου να ενημερώσει τον κόσμο για το πόσο σοβαρά είναι τα πράγματα με τον κορονοϊό.

«Η ώρα της αλήθειας έφτασε. Σε λίγο θα με διασωληνώσουν και θέλω όποια και αν είναι η πρόγνωση, όποια σχέδια και αν έχει ο Θεός για μένα θέλω όλοι να με θυμούνται γι’ αυτό που ήμουν και γι’ αυτό που είμαι γιατί θα επιστρέψω. Αυτό δεν είναι ένα αντίο», είπε ξεκινώντας το βίντεο ο Sergio Humberto Padilla Hernández.

Ο 28χρονος νοσοκόμος ήταν γεμάτος ελπίδα παρά την ταλαιπωρία του και από τα λεγόμενά του δεν φαινόταν να πίστευε ότι όλα έχουν τελειώσει για εκείνον.

«Θα προχωρήσουμε. Θα σας ξαναδώ φίλοι μου. Αυτό δεν είναι αντίο. Είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω σε λίγες ημέρες».

Προσπαθώντας με δυσκολία να αναπνεύσει ο 28χρονος νοσοκόμος, προσπάθησε να δώσει κουράγιο στους δικούς του ανθρώπους. «Ξέρω ότι προσεύχεστε για μένα για την υγεία μου και ότι κι αν συμβεί θα με φροντίζετε. σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Τα λέμε αργότερα»…

Όμως το 28χρονο παλικάρι δεν άντεξε τελικά και τον νίκησε ο κορονοϊός. Οι επιπλοκές ήταν τέτοιες που μετά την διασωλήνωση έφυγε από την ζωή.

Πηγή: newsit.gr