Γράφει η Μαρία Νικολέτα

Όποιος σου είπε πως η γυναίκα κολλάει όσο την φτύνεις προφανώς δεν είχε ποτέ δίπλα του αληθινή γυναίκα.

Η γυναίκα κολλάει όσο την νοιάζεσαι. Όσο της δείχνεις πως είσαι εκεί για κείνη ό,τι και να συμβεί. Όταν έχει χάσει την πίστη της στον εαυτό της και είσαι εκεί να της δείξεις πως αξίζει πολλά. Όταν την κάνεις να γελάει σε δύσκολες στιγμές με απλά πράγματα.

Όταν αφιερώνεις ατελείωτες ώρες να της μιλάς και να την στηρίζεις παρότι είσαι εξαντλημένος από προσωπική κούραση. Όταν της υπενθυμίζεις πως πρέπει να προσέχει την υγεία της.

Όταν της προσφέρεις ένα κεικ για μην την πειράξει ο καφές. Η αληθινή γυναίκα μ΄αυτά θα κολλήσει!

Τα ακριβά κοσμήματα είναι για τα φτηνά κοριτσάκια. Η αληθινή γυναίκα δεν χρειάζεται ακριβές γόβες αλλά έναν αληθινό άντρα να την κρατήσει στα πόδια της. Η αληθινή γυναίκα γύρω από το σώμα της δεν χρειάζεται ακριβά ρούχα αλλά μια δυνατή αγκαλιά να κρυφτεί μέσα της και να απολαύσει τη σιγουριά της.

Δεν χρειάζεται ακριβά καλλυντικά για να δείχνει όμορφη αλλά έναν άντρα που να της δημιουργεί το πιο λαμπερό χαμόγελο.

Οι αληθινές γυναίκες ξέρουν να διαχωρίζουν τα αγόρια από τους άντρες και θα δώσουν τις δικές τους μάχες να τους αποκτήσουν. Δεν θα διστάσουν να θυσιάσουν οποιαδήποτε σιγουριά για ένα αβέβαιο μέλλον με έναν αληθινό άντρα.

Όταν όμως τα δώσουν όλα και δεν είσαι εκεί ή έτοιμος να τις κατακτήσεις τις έχασες ως συντρόφους όχι γιατί δεν θα σε θέλουν αλλά γιατί δεν θέλουν να πάψουν να σε εκτιμούν για όσα τους πρόσφερες!

Η Μαρία Νικολέτα είναι από το Αγρίνιο. Σπούδασε στη σχολή Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Συνέχισε τις σπουδές τις με δύο μεταπτυχιακά στις πωλήσεις καθώς επίσης ασχολήθηκε και με το Coaching. Μία απο τις αγαπημένες τις ασχολίες είναι η συγγραφή κειμένων.

πηγη : http://www.loveletters.gr/%ce%b7-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%af%ce%ba%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b9%ce%bd%ce%ac-%ce%b1%ce%b9%cf%83%ce%b8/?fbclid=IwAR3_eyqAMl-ODum01O0X-YUN0KeRUpjnmoJNTrvm3yYvkzKIPYIIV-FKhok