Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να μεταφερθεί ένας καθηγητής του 2ου γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τον πατέρα ενός μαθητή.

Σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν ο καθηγητής ζήτησε από τον πατέρα να φορέσει μάσκα το παιδί προκειμένου να μπει στο σχολείο, αυτός αρνήθηκε και μάλιστα του επιτέθηκε τόσο λεκτικά όσο και σωματικά με αποτέλεσμα ο καθηγητής να καταλήξει στο νοσοκομείο.

 
 
 

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και  βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο»

Αναδημοσιευση:

Πηγη: reader.gr