Σοκαρισμένη από τη μαμά της που έχανε μαλλιά εν μέσω χημειοθεραπειών, μια νεαρή γυναίκα ξύρισε το κεφάλι της για να δωρίσει τα πλούσια μαλλιά της. Όταν το αγόρι της την είδε σχεδόν φαλακρή αποφάσισε να την χωρίσει.

Μια νεαρή γυναίκα εξομολογήθηκε τη θλιβερή της ιστορία στο Reddit. Όταν ο καρκίνος χτύπησε τη μητέρα της, η ήρεμη ζωή της ανατράπηκε. Ειδικά όταν συνταγογραφήθηκε στη μαμά της να ξεκινήσει χημειοθεραπείες το ψυχολογικό κόστος ήταν τεράστιο.

Όπως είπε, ήθελε να αντιδράσει σε αυτή την κατάσταση και έτσι σκέφτηκε να δωρίσει τα μαλλιά της, τα οποία περιγράφει ως πλούσια, όμορφα και μακριά.

«Άρχισα λοιπόν να μιλάω με το αγόρι μου για αυτήν τη δωρεά και συμφωνήσαμε ότι θα το κάνω» συνεχίζει.

Μια μέρα μετά τη συζήτησή τους, η νεαρή γυναίκα ξύρισε το κεφάλι της και δώρισε τα μαλλιά της σε μια γνωστή φιλανθρωπική οργάνωση. Όταν ο φίλος της επέστρεψε στο σπίτι, σοκαρίστηκε βλέποντάς την εντελώς φαλακρή: «Σκέφτηκε ότι θα έκοβα λίγο τα μαλλιά μου» λέει η κοπέλα.

Ωστόσο, η νεαρή γυναίκα του υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους είχε αναφέρει ότι η μητέρα της είχε χάσει επίσης τα μαλλιά της. Τελικά, γρήγορα, άλλαξαν θέμα, έφαγαν και πήγαν για ύπνο.

Το επόμενο πρωί, πριν φύγει για δουλειά, ο νεαρός της είπε ότι δεν μπορούσε «να μείνει με ένα φαλακρό κορίτσι». Η νεαρή γυναίκα του είπε ότι προφανώς θα μεγαλώσουν και πάλι, όμως το αγόρι της δεν ήθελε να ακούσει τα επιχειρήματά της, λέγοντας ότι θα χρειαζόταν πολύς χρόνος.

«Έτσι χώρισε μαζί μου και έφυγε από το διαμέρισμά μου. Με άφησε μόνη και φοβισμένη» καταλήγει.

Πηγή: sputniknews.gr