Σήμερα φιλοξενούμε για πρώτη φορά στο dumspirospero.gr την Μαρία Βαγενά, η οποία θα μας φέρνει τις εξωτικές 5 αισθήσεις της νέας γενιάς!!! Ας πάρουμε μια πρώτη γεύση λοιπόν. Vlogger, blogger, piano player , singer και modelister….το τελευταίο είναι για να μας λέει τη μόδα, απλά δεν έκανε ρίμα….η Μαρία θα μας κρατάει ενήμερους για ότι νέο κυκλοφορεί στην πιάτσα της νεανικότητας . Πάμε να δούμε ενα σύντομο βιογραφικό γνωριμίας θα έλεγα….

Ονομάζομαι Μαρία Βαγενά. Κατάγομαι απο το όμορφο Αίγιο. Απο μικρή ηλικία ασχολούμαι με την μουσική. Τραγούδι κυρίως και έχω γνώση κιθάρας και πιάνου. Επίσης εχω την πιστοποίηση θεωρίας solfez. Κατά καιρούς ασχολούμαι με διάφορα live, εκδηλώσεις συναυλίες κλπ. H μουσική για μένα ειναι τρόπος έκφρασης και επικοινωνίας με τον κοσμο. Eδώ και 5 χρόνια περίπου έχω κανάλι στο youtube. Το δημιούργησα ώστε να ανεβάζω και να προβάλω στο κόσμο τις δημιουργίες μου πάνω στο τραγούδι. Tα τελευταία δύο χρόνια όμως έκανα μια πρόσθετη τροποποίηση. Ο λόγος ήταν γιατί ήρθε στην επιφάνεια ο καινούργιος τομέας ( στην ”μόδα” )όπως οι περισσότεροι θα γνωρίζετε ”ο τομέας του vlog ”.

Vlog

Μπορώ να πω οτι με κέρδισε πολυ και μου τράβηξε την προσοχή! Για αυτο και ξεκίνησα μέσα απο το κανάλι μου να προβάλλω και αυτο το κομμάτι ”vlog” . Έτσι κι έγινε !! Eλπίζω και εύχομαι να απολαύσετε τις δημιουργίες μου. Tέλος στη ζωή μου ακολουθώ ενα moto σαν Μαρία. ”κάθε φορά και καλύτερα” . Στο θέμα βελτίωσης αναφέρομαι. ευχαριστώ πολύ να ‘στε καλά!!!