Δυο φίλες, η Μαρία και η Kωνσταντίνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους εξ αποστάσεως ! Η μια από το (εξωτερικό) Λονδίνο και η άλλη από το Aίγιο . Πολλοί θα πιστεύουν ότι η απόσταση χωρίζει ανθρώπους αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση αυτών των δύο κοριτσιών έχουμε το ακριβώς αντίθετο. Όχι μόνο δεν τους χώρισε αλλά έκανε την φιλία τους πιο δυνατή και προστέθηκε και μια επαγγελματική συνεργασία στην όλη σχέση τους. Η μαγική συνταγή τους : αγάπη και θέληση γι’αυτο που κάνουν αλλά και μεταξύ τους.

Η αρχή της συνεργασίας

Σ’αυτό το σημείο ας εξηγήσουμε λίγο πως ξεκίνησε όλη αυτή η συνεργασία …αυτό λοιπόν ξεκίνησε μια μέρα που η Μαρία είπε στην Κωνσταντινα το εξής πράγμα: Δεν μου λείπει το να μιλάμε διότι μιλάμε κάθε μέρα μέσω διαδικτύου,κάμερα κτλ ,αυτό που μου έχει λείψει είναι να κάνουμε κάτι δημιουργικό μαζί! Η Κωνσταντίνα απαντά στην Μαρία: Δηλαδή,πως θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό; έχεις κάτι στο νου σου; Η Μαρία αρχίζει να της εξηγεί το όλο σκεπτικό της: θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε στο κανάλι μου , στο μέρος vlog και να παρουσιάσουμε το Λονδίνο και εσυ που είσαι εκεί να φωτογραφίζεις και να μου εξηγείς το κάθε μέρος κι εγώ να κάνω το μοντάζ και την παρουσίαση και κάπως τα κορίτσια πήραν χαρτί και μολύβι και έπιασαν δουλειά…απαιτούσε χρόνο,δουλειά και μεράκι και φυσικά καλή συνεργασία!

Έτσι με συνοδοιπόρο όλα αυτά έφτασαν στο σημείο να έχουν δημιουργήσει δυο vlog μαζί. Να έχουν αγγίξει τις 1.500 views και τα 205 likes. Φυσικά την αγάπη και την συμπαράσταση του κοινού! Το δεύτερο vlog έρχεται να λάβει χώρα πιο ανανεωμένο και διαφορετικό από το προηγούμενο. Η Μαρία λοιπόν καλεί ως καλεσμένη της στο vlog την Κωνσταντίνα και κάνουν μαζί την παρουσίαση του. Eίναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε τον λόγο που το κάνανε όπως μας ανέφεραν. O λόγος ήταν γιατί πολύς κόσμος δεν εχει ταξιδέψει ποτέ στο Λονδίνο. Άρα με αυτό τον τρόπο θέλανε να μεταφέρουν τον κόσμο μέσω αυτού εκεί και ειδικά τώρα με την καραντίνα ήταν ένας λόγος παραπάνω. Γιατί πολύς κόσμος ήθελε να ταξιδέψει και δεν μπορούσε λόγω αυτού.

Και στην ερώτηση ‘’ αν κάποιος έχει ταξιδέψει τι έχει να αποκωμίσει από αυτό το vlog ;’’στο ερώτημα αυτό θα σου απαντήσω ότι είμαι βέβαιη ότι και να έχει πάει κάποιος δεν γνωρίζει όλες αυτές τις πληροφορίες που δίνονται μέσα σ΄αυτό!!