Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει λόγο για ανατριχιαστική ομολογία Γεωργιάδη ότι αγνόησαν υποδείξεις για lockdown στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα η πόλη να θρηνήσει τόσους νεκρούς.

Για διαστρέβλωση των δηλώσεών του όσον αφορά τη Θεσσαλονίκη και την «καθυστερημένη» επιβολή του lockdown κάνει λόγο ο Άδωνις Γεωργιάδης, σηκώνοντας το γάντι που πέταξε ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τον σάλο που προκλήθηκε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τονίζει πως ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζονται για μία ακόμη φορά κατώτεροι των περιστάσεων, αφού αντί να βοηθούν ώστε «να αποφύγουμε το τρίτο κύμα του κορονοϊού», επιχειρούν να πλήξουν την κυβέρνηση, διαστρεβλώνοντας τα λόγια του.

«Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ για άλλη μία φορά αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων. Την τόσο κρίσιμη ώρα για τον έλεγχο της πανδημίας και την κοινωνική ειρήνη και την προσπάθεια να αποφύγουμε το τρίτο κύμα, αντί να προσπαθούν να βοηθήσουν για να ελέγξουμε αυτή τη συμφορά, επιχειρούν, διαστρεβλώνοντας τα δικά μου λόγια, να πλήξουν την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό» αναφέρει.

Παράλληλα, ξεκαθαρίζει πως ποτέ δεν αναφέρθηκε σε εισήγηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων, αλλά σε «κάποιους λοιμωξιολόγους που έβγαιναν στα τηλεοπτικά δίκτυα και εισηγούνταν αυστηρότερα μέτρα».

«Είναι αυτονόητο ότι εισήγηση της Επιτροπής για καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν από τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει υπάρξει και αυτονοήτως εάν είχε υπάρξει, θα είχε γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση» τονίζει χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο κ. Γεωργιάδης, καλεί τον Τσίπρα να γίνει «για μια φορά χρήσιμος στην πατρίδα του βάζοντας πλάτες στην κυβέρνηση σε μία δύσκολη απόφαση για να γλιτώσουμε ανθρώπινες ζωές».

Τσίπρας: Ανατριχιαστική ομολογία Γεωργιάδη

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει λόγο για ανατριχιαστική ομολογία Γεωργιάδη ότι αγνόησαν υποδείξεις των ειδικών για lockdown στη Θεσσαλονίκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν είπε μόνο ψέματα, όταν μας έλεγε πως κανείς δεν είχε ζητήσει έγκαιρα πιο σκληρά μέτρα. Αλλά απολύτως συνειδητά έβαλε για άλλη μια φορά το πολιτικό κόστος πάνω από την ανθρώπινη ζωή» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Επίσης εκτίμησε ότι για τον λόγο αυτό δεν δέχεται ο πρωθυπουργός τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της Επιτροπής λοιμωξιολόγων.

«Λαμβάνει αποφάσεις χωρίς καν να ακούει τους επιστήμονες και επιχειρεί εκ των υστέρων να τους εκμεταλλευτεί μόνο και μόνο για να επιβεβαιώνει τις δικές του πολιτικές αποφάσεις» συμπλήρωσε.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, ένας από τους λόγους που ελήφθη η απόφαση για την καραντίνα αυτής της εβδομάδος, ήταν το προηγούμενο της Θεσσαλονίκης… Τότε κάποιοι λοιμωξιολόγοι μάς έλεγαν ότι θα έπρεπε να γίνει καραντίνα στη Θεσσαλονίκη πριν την εορτή του Αγίου Δημητρίου. Εμείς από σεβασμό στην παράδοση, στην Ορθοδοξία, στην πίστη, δεν βάλαμε καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, θυμίζω ότι αυτό ήταν το βασικότερο λάθος που έγινε στη Θεσσαλονίκη, και το παραδέχθηκε και ο πρωθυπουργός στη Βουλή».

Πηγή: sputniknews.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου