«Γάμος με 300 άτομα, μουσική και χωρίς χορό; Στην Ελλάδα; Απορώ ποιος το σκέφτηκε» λέει από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής ο κ. Χρήστος Παμπαλιάρης, ιδιοκτήτης κτήματος εκδηλώσεων και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων και Κέτερινγκ. Τελικά, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, ο συγκεκριμένος επαγγελματικός κλάδος είναι από αυτούς που χτυπήθηκαν περισσότερο από την πανδημία, καθώς ουσιαστικά σε αυτόν τον ενάμιση χρόνο δεν δούλεψε καθόλου στο όριο της δυναμικότητας του και κάποιοι επιχειρηματίες καθόλου, καθώς έκριναν ότι δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν με τα αυστηρά πρωτόκολλα λόγο πανδημίας.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 500 κτήματα αλλά από πίσω υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία υπηρεσιών και υποστήριξης, από catering, εργαζόμενους σε κουζίνες, σέρβις, μουσικοί, ασφάλεια κτλ που σημαίνει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι και επιχειρήσεις έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

«Η σεζόν αυτή τη στιγμή έχει πάει πίσω γιατί η κυβέρνηση άργησε να βγάλει ανακοινώσεις για εμάς. Ο γάμος είναι μία διαδικασία που θέλει χρόνο και πρέπει να κλείσει 2, 3 ή και 5 μήνες νωρίτερα», λέει στο CNN Greece o κ. Κώστας Καραμήτσος, πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων και Κέτερινγκ.

Πηγή: cnn.gr