Άσχημη κατάληξη είχε η απόφαση τεσσάρων ανδρών να παραβιάσουν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό και να βουτήξουν για να πιάσουν το σταυρό στην Αμάρυνθο. Η ρίψη του σταυρού έγινε χωρίς την παρουσία ιερέα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Ευβοϊκής Γνώμης, ένας νεαρός μαζί με τον πατέρα του και έναν φίλο τους πήγαν στην παραλία Αμαρύνθου και πέταξαν το σταυρό για να τον πιάσουν στο πλαίσιο του καθιερωμένου εθίμου των Θεοφανείων, το οποίο έχει απαγορευτεί σε όλη την Ελλάδα για φέτος λόγω της έξαρσης της πανδημίας. 

Ο νεαρός κατά τη βουτιά του χτύπησε σε βράχια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα. Επιστρατεύτηκε καΐκι για να τον μεταφέρει στη στεριά, αφού ο τραυματίας δεν μπορούσε να κουνηθεί. 

Βίντεο που δημοσίευσε το επίσης τοπικό σάιτ evima.gr κατέγραψε την βουτιά των τεσσάρων ανδρών στην θάλασσα, αλλά μόνο στο τέλος γίνεται αντιπληπτό ότι κάποιος έχει χτυπήσει σοβαρά. 

Nοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και την προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Λιμεναρχείο Ερέτριας.

Πηγή: https://www.huffingtonpost.gr/entry/eevoia-nearos-voetexe-yia-ton-staero-kai-traematisteke-sovara-ston-aechena_gr_5ff5ba1ac5b6ef6b15822fbd?utm_hp_ref=gr-koinonia&fbclid=IwAR3kOF0_doCfiQQaGx09Wl8rWRl-k3HmkIsWolHEIC2Yu8b7FeUA70QcedU

 
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.