Μετά από το Twitter, το Facebook και το Instagram προχώρησαν στο «κλείδωμα» των λογαριασμών του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, το οποίο ανακοίνωσε πως διακόπτει τη λειτουργία του προσωπικού λογαριασμού του Ντόναλντ Τραμπ, ακολούθησαν και τα υπόλοιπα social media στην ίδια κατεύθυνση, «κλειδώνοντας» τους λογαριασμούς που διαθέτει ο απερχόμενος Αμερικανός Πρόεδρος στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες.

Η αρχή από το Twitter

Υπενθυμίζεται πως τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Καπιτώλιο με υποστηρικτές του Τραμπ, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο, έγιναν σύμφωνα με πληροφορίες ύστερα από παρότρυνση του ίδιου του Τραμπ, ο οποίος σε ομιλία του κοντά στον Λευκό Οίκο τους παρότρυνε να κατευθυνθούν προς το κτίριο του Καπιτωλίου.

Μετά από τα επεισόδια, το Twitter ανακοίνωσε πως για 12 ώρες δεν θα δημοσιεύει τις αναρτήσεις του, επειδή ορισμένες εξ αυτών που «είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα σήμερα, παραβίασαν σοβαρά και επανειλημμένως τις πολιτικές της κοινωνικής ευαισθησίας του μέσου».

​Στο ίδιο μοτίβο και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακολουθώντας την τακτική του Twitter, το Facebook ανακοίνωσε πως «κλειδώνει» τον επίσημο λογαριασμό του Ντόναλντ Τραμπ για 24 ώρες.

​Μία ώρα αργότερα, ο επικεφαλής του Instagram Άνταμ Μοσέρι, μέσω ανάρτησής του ανακοίνωσε με τη σειρά του πως ακολουθώντας τη μητρική εταιρεία, το Facebook, «κλειδώνουμε τον λογαριασμό του Προέδρου Ντόναλτ Τραμπ στο Instagram επίσης για 24 ώρες».

​Μετά από την ανακοίνωση των παραπάνω μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ακολούθησε και το Snapchat. Όπως έγραψε σε ανάρτηση η εκπρόσωπος της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Ρέιτσελ Ράκουσεν: «Μπορούμε να διαβεβαιώσουμε πως νωρίτερα σήμερα κλειδώσαμε τον λογαριασμό του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στο Snapchat».

Πηγή: sputniknews.gr

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου