Η Εμμανουέλα Χιωτάκη ή αλλιώς «Αρετούσα», μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «θα είμαστε εκει»,  σε στίχους και μουσική δίκη της και ενορχήστρωση του Χριστόφορου Κροκίδη. Η ρομαντική διάθεση του τραγουδιού αλλά και ο φλαμέγκο ρυθμός της κιθάρας της, θα ανεβάσει σίγουρα την καλοκαιρινή σας διάθεση!!!

    Το τραγούδι είναι το πρώτο που κυκλοφορεί από τον προσωπικό της  δίσκο  με  τίτλο “Λόγια καρδιάς” απο την  “Μετρονόμος”,  σε στίχους και μουσική δικής της. Το  τραγούδι το έγραψε την περίοδο της καραντίνας, η οποία την βρήκε στην Φλόριντα της Αμερικής.  Μέσα από  το τραγούδι αυτό θέλει να στείλει ένα δυνατό μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ στην οικογένεια  και τους φίλους της που είναι μακριά, καθώς και σε όλο τον κόσμο!!!

      Θα ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ, πάλι , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , όπως παλιά , να ‘πιάνουμε το χέρι’ των αγαπημένων μας, ξανά σφιχτά!!! Μέχρι τότε το άστρο που φωτίζει το σύμπαν, ας φωτίσει τις καρδιές όλων μας! Γιατί ΦΩΣ σημαίνει ζωή. Ας βρούμε όλοι το δικό μας άστρο , και με τη δύναμη της σκέψης μας ας φωτίσουμε όλους όσους αγαπάμε και βρίσκονται μακριά μας!!

     Τα γυρίσματα του videoclip έγιναν στην Φλόριντα και πιο συγκεκριμένα στη περιοχή ‘Fort de Soto Park’ αφού το τραγούδι που έγραψε έχει επιρροή από ισπανικούς ήχους, λάτιν. Επέλεξε τη περιοχή αυτή καθώς ανακαλύφθηκε από τον Ισπανό εξερευνητήπου Pánfilo de Narváez . Το όνομά της το πήρε από τον Ισπανό εξερευνητή Hernando de Soto ισπανικής καταγωγής . Το 1898 χτίστηκε το φρούριο το οποίο διατηρείται μέχρι σήμερα.

Καλή ακρόαση…