Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης είναι στην πρώτη σειρά που λαμβάνουν το εμβόλιο COVID-19 – αλλά ένας ανησυχητικός αριθμός σε ολόκληρη τη χώρα αρνείται να το κάνει. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα,ο κυβερνήτης του  Οχάιο Mike DeWine αποκάλυψε ότι περίπου το 60% των εργαζομένων σε γηροκομεία στην πολιτεία του έχουν επιλέξει μέχρι στιγμής να μην εμβολιαστούν.

Περισσότεροι από τους μισούς εργαζομένους στο EMS της Νέας Υόρκης έχουν δείξει σκεπτικισμό, ανέφερε η The Post τον περασμένο μήνα.

Και τώρα η Καλιφόρνια και το Τέξας αντιμετωπίζουν υψηλό ποσοστό απόρριψης εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Υ

Υπολογίζεταιότι το 50 τοις εκατό των πρώτων εργαζομένων στην κομητεία Riverside στην Χρυσή Πολιτεία επέλεξαν το ναρκωτικό, ανέφεραν οι Los Angeles Times, επικαλούμενοι αξιωματούχους δημόσιας υγείας.

Περισσότεροι από τους μισούς εργαζόμενους στο κοινοτικό νοσοκομείο St. Elizabeth της Καλιφόρνιας που ήταν επιλέξιμοι να λάβουν το εμβόλιο δεν το έκαναν. Και στο Lone Star State, ένας γιατρός στο Houston Memorial Medical Center είπε στο NPR νωρίτερα αυτό το μήνα ότι οι μισές νοσηλευτές στο νοσοκομείο δεν θα λάβουν το εμβόλιο, αναφέροντας πολιτικούς λόγους.

Η δικαιολογία που μοιράστηκαν οι νοσοκόμες του Τέξας επαναλήφθηκε σε μια πρόσφατη έρευνα του Kaiser Family Foundation που διαπίστωσε ότι το 29% των εργαζομένων στον τομέα της υγείας ήταν «διστακτικοί στο εμβόλιο», ανέφεραν οι Times.

 

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου