Ο όρος «νεοφυής επιχείρηση» ή αλλιώς «start up» έχει την δυνατότητα να χαρακτηριστεί απο πλήθος επιχειρήσεων. Κυρίως χρησιμοποιείται στην περιγραφή επιχειρήσεων οι οποίες στοχεύουν σε υψηλή ανάπτυξη, χαρακτηρίζονται απο τεχνολογικό προσανατολισμό και αρκετές από τις οποίες κυνηγούν την δημιουργία νέας αγοράς ή την δυναμική εξέλιξη μιας ήδη υπάρχουσας εταιρίας.

Παράδειγμα τέτοιου είδους εταιρίας είναι η DRIP!

Η DRIP εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας τόλμησε να δημιουργήσει την «πανδημία» της αγάπης για το περιβάλλον! Είναι μια ελληνική start-up εταιρία που ιδρύθηκε το 2020 από τον Μάριο Αβράμπο και τον Γεώργιο Μαυρίδη-Πρίντεζη με έδρα την Αθήνα. Το όραμα της εταιρίας είναι να αναδιαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες καταναλώνουν τον καφέ τους υιοθετώντας φιλικές προς το περιβάλλον συνήθειες, ενώ παράλληλα αυξάνουν την απόλαυση του καφέ.

Σκοπός της εταιρίας είναι η επιτάχυνση της υιοθέτησης της καθημερινής χρήσης βιώσιμων και επαναχρησιμοποιούμενων προϊόντων. Έτσι, στοχεύουμε στην επίτευξη αυτού του σκοπού μέσω της δημιουργίας προϊόντων που προσφέρουν άνεση στον καταναλωτή, ευκολία στην χρήση, ασυναγώνιστη απόδοση και εκλεπτυσμένο style.

Ως αποτέλεσμα, σχεδιάσαμε τα πρωτοποριακά επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια DRIP έτσι ώστε να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ρόφημα όπου και αν βρίσκεστε διατηρώντας το προσωπικό σας style στο ακέραιο!

Γεμίστε το προσωπικό σας ποτήρι DRIP με απόλαυση, ζωή, φύση, εμπειρίες, αγάπη, ιδέες, όνειρα, στόχους, χρώματα και απολαύστε έναν κόσμο καλύτερο κάθε μέρα!

Περισσότερα από 3οο εκατ. πλαστικά ποτήρια καφέ χρησιμοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Ως αποτέλεσμα, τα πλαστικά αποτελούν το 95% των σκουπιδιών που εντοπίζονται στις θάλασσες της Μεσογείου, μολύνοντας την θαλάσσια πανίδα και έτσι εισέρχονται στην τροφική αλυσίδα αποτελώντας μια τεράστια απειλή για την ανθρώπινη υγεία. Έτσι, αφού κανένας δεν θέλει να διατρέφεται με πλαστικό και να θέτει την ζωή του σε κίνδυνο, πρέπει όλοι να δράσουμε. Στην DRIP, προσφέρουμε επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα 18/8, κατάλληλο για την ασφαλή απόλαυση ποτών και τροφίμων. Επιπλέον, όλα τα ποτήρια DRIP είναι ανθεκτικά στην συνεχή, καθημερινή χρήση με απεριόριστη διάρκεια ζωής.
Η DRIPCUPS αγαπά το περιβάλλον, παρέχει πρωτοποριακό σχεδιασμό με ματ περίβλημα για εύκολη μεταφορά, δίνει τέλος στα βρεγμένα γραφεία και αγαπά τη τσέπη σας!