Περιστατικά απίστευτης βαρβαρότητας από παιδιά σε βάρος της Δημήτρη Καλογιάννη, που ζει στη Σκάλα Συκαμιάς στη Λέσβο και αυτοπροσδιορίζεται ως γυναίκα. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ τοπικού μέσου «Στο Νησί»,  μια ομάδα νέων, παιδιών αγοριών και κοριτσιών ακόμα και 12 έως 14 ετών, εισβάλουν στο σπίτι της και επιδίδονται σε απρέπειες, τις οποίες καταγράφουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και μεταδίδουν στο διαδίκτυο.

Χαρακτηριστική είναι η επίθεση και εισβολή που δέχθηκε τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, όταν ανήλικοι αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι της Δημήτρη από το παράθυρο. Σε βίντεο που ανέβασαν οι ανήλικοι, φαίνεται να χοροπηδούν μέσα στο σπίτι της και πάνω σε έπιπλά βγάζοντας κραυγές. Η ιστοσελίδα ανέβασε και το σχετικό βίντεο, το οποίο ωστόσο κατέβηκε από το YouTube.

Τα γεγονότα είναι σε γνώση της μικρής τοπικής κοινωνίας και πλέον και των αρχών.

Λίγα λόγια για τη Δημήτρη

Η Δημήτρη Καλογιάννη στα 14 είπε στους γονείς της ότι ήταν κορίτσι. Εκείνοι την έκλεισαν σε ίδρυμα. Στα 20 έφυγε για την Αθήνα όπου βρέθηκε να κοιμάται στα παγκάκια. Στη Συκαμιά επέστρεψε πέντε χρόνια αργότερα όπου έμεινε να φροντίζει την άρρωστη μητέρα της. Όταν εκείνη πέθανε, άρχισε να φορά γυναικεία παντελόνια και μπλούζες και μόλις το 2014 έβαλε για πρώτη φορά φόρεμα δημοσίως. Το 2015 όταν εκατοντάδες βάρκες έβγαιναν στις ακτές της Σκάλας Συκαμιάς και το νησί είχε γεμίσει δημοσιογράφους από όλο τον πλανήτη, η εικόνα της να τριγυρίζει θλιμμένη με το αγαπημένο της ροζ φόρεμα, έκανε κάποιους να ενδιαφερθούν και για την σκληρή ιστορία της.

Στα τέλη του 2015, η Καναδή Rory Aurora Richards που είχε επισκεφτεί την Λέσβο για να βοηθήσει τους πρόσφυγες, εντυπωσιάστηκε από αυτή την ιστορία και όταν τυχαία γνώρισε έναν Σουηδό, τον Torbjörn Stenberg που είχε φωτογραφική μηχανή, αποφάσισαν να μιλήσουν μαζί της και να φωτογραφήσουν. Πήγαν για ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο σπίτι της και κατέγραψαν την κουβέντα τους, η οποία δημοσιεύτηκε στα αγγλικά, στο Pappas Post.   

«Νιώθεις άντρας ή γυναίκα;» ρώτησαν αρχικά για να ξέρουν πώς να την αποκαλούν από κει και πέρα. «Γυναίκα» ήταν απάντηση, «και το όνομά μου είναι Δημήτρη».     

Πηγή: m.huffingtompost.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου