Σάλος έχει προκληθεί στην Κομοτηνή μετά τις καταγγελίες γονέων για έναν δάσκαλο δημοτικού σχολείου που έψαχνε συνταγές για σκύλους στο Facebook.

Όπως κατήγγειλαν γονείς μαθητών στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, ο εν λόγω δάσκαλος έχει επιδοθεί σε μία σειρά αναρτήσεων και σχολίων κατά των αδέσποτων σκύλων, αναζητώντας ακόμα και κινέζικες συνταγές για βραστό ή σουβλιστό σκύλο. Το inkomotini.gr ανάρτησε τα επίμαχα σχόλια που, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, έγιναν από τον εκπαιδευτικό. Ωστόσο το όνομα χρήστη και η φωτογραφία προφίλ του χρήστη έχουν καλυφθεί.

«Κορίτσια να ρωτήσω κάτι. Ξέρετε καμιά συνταγή αλά κινέζικη για σουβλιστό σκυλί; Αναρωτιέμαι για να κάνω σύγκριση με το δικό μας αρνάκι», σημειώνεται σε ένα από αυτά τα σχόλια ενώ σε άλλο, ο δάσκαλος φαίνεται να έχει αναρτήσει ακόμα και βίντεο για σουβλιστό σκυλό.Η στάση και τα σχόλια του δασκάλου προβλημάτισαν ορισμένους από τους γονείς των μαθητών που κατήγγειλαν το περιστατικό στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης. «Ασχολούμαστε από προχθές με την υπόθεση», δήλωσε στο LiFO.gr ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαρίνος Κωνσταντινίδης.«Θα ερευνηθεί το γεγονός για να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες. Θα γίνει ό,τι προβλέπεται», πρόσθεσε ο κ. Κωνσταντινίδης. «Δεν έχουμε την πρόθεση να “σκεπάσουμε” τίποτα. Ξεκινούν οι έρευνες» κατέληξε. Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που διδάσκει ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός έχει συγκαλέσει γενική συνέλευση για σήμερα.

[lifo.gr]

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου