Μια πολύ όμορφη κίνηση από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, που είναι από τις καλύτερες βιβλιοθήκες στην Ελλάδα.

Ξεκινώντας από σήμερα, η πολύ δραστήρια βιβλιοθήκη της πόλης, προσφέρει καθημερινά δωρεάν παράδοση των βιβλίων της κατ’ οίκον, για τους αναγνώστες που κατοικούν στην πόλη.

Αυτή η δράση που σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, γίνεται σε συνεργασία με το τοπικό κατάστημα My Market. Οι αναγνώστες θα μπορούν να επισκεφτούν τον ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης και να επιλέξουν από τις 160.000 βιβλία που διαθέτει στη συλλογή της: Βιβλία επιστημών, ιστορικά, δοκίμια, παιδαγωγικά, ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ξενόγλωσσα, παιδικά και άλλα. Αφού επιλέξουν τα βιβλία τους, μετά θα συμπληρώσουν τη φόρμα εγγραφής εδώ και σύντομα θα έχουν τα βιβλία στα χέρια τους!

Η όλη διαδικασία θα γίνει τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και κάθε μέλος μπορεί να δανειστεί έως 3 βιβλία. Ημερομηνία επιστροφής ορίζεται η ημερομηνία επαναλειτουργίας της βιβλιοθήκης μετά τη λήξη του Lockdown.

Για δανεισμό βιβλίων, υποστήριξη και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία, επικοινωνήστε με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας τηλεφωνικά στο 2331024494 ή και με mail στο info@libver.gr. 

Μια υπέροχη κίνηση ειδικά αυτήν την εποχή. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι κάποιοι κάνουν τόσο μεγάλο έργο για να μπορούν όλοι να έχουν εύκολη (από κάθε άποψη) πρόσβαση σε βιβλία.

Αν σας άρεσε το άρθρο μας, μοιραστείτε το.
Πηγή: blog.dioptra.gr
Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου