Το άτομο που θα προσληφθεί, θα έχει την ευκαιρία να ζήσει στο παλάτι, με όλα τα γεύματα και τα έξοδα πληρωμένα, αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα…

Αν πάντα ονειρευόσασταν να εργαστείτε μέσα σε ένα παλάτι, τότε αυτή ίσως να είναι η μεγάλη ευκαιρία σας. Η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας χρειάζεται νέο υπάλληλο και πολλοί ίσως ενθουσιαστούν με αυτή την αγγελία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του Buckingham Palace.

Η νέα θέση εργασίας έχει ως έδρα στην κατοικία της 94χρονης βασίλισσας και του Πρίγκιπα Φίλιππου 99 ετών, και περιγράφεται ως παροχή “εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών σε ένα εκπληκτικό περιβάλλον”.

QUEEN ELIZABETH

Το άτομο, που θα ξεκινήσει με μισθό 19.140 £ και θα ζήσει μέσα στη βασιλική κατοικία, θα είναι υπεύθυνο για τη “συντήρηση και φροντίδα ενός μεγάλου εύρους εσωτερικών και αρμοδιοτήτων”, καθώς και για την υποστήριξη εκδηλώσεων και λειτουργιών στο παλάτι.

QUEEN ELIZABETH

Η αγγελία δημοσιεύεται λίγες εβδομάδες μετά από αναφορές ότι η βασίλισσα εξαγριώθηκε όταν το προσωπικό της αρνήθηκε να εργαστεί σε καραντίνα και να περάσει μέσα στο παλάτι τα Χριστούγεννα.

QUEEN ELIZABETH

Ο ιδανικός υποψήφιος

Η αγγελία, η οποία βγήκε στον αέρα αυτή την εβδομάδα διευκρινίζει ότι ο ιδανικός υποψήφιος δεν χρειάζεται να διαθέτει εμπειρία ή τίτλους σπουδών, αλλά πρέπει να είναι θετικός “στην εκμάθηση νέων δεξιοτήτων” και να χαρακτηρίζεται από την “προθυμία να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις”.

Ο υποψήφιος που θα πάρει τη δουλειά θα περάσει από πρόγραμμα μαθητείας 13 μηνών, προτού ενταχθεί στη μόνιμη ομάδα προκειμένου να προσφέρει “εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες”.

Μάλιστα, όπως τονίζει η αγγελία αυτή η θέση εργασίας, θα του “ανοίξει την πόρτα σε μια επιτυχημένη καριέρα στον τομέα της φιλοξενίας”.

Οι υποψήφιοι θα έχουν ως κύρια βάση τους είτε στο Κάστρο του Γουίνσδορ είτε το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ, αλλά θα “εργάζονται και σε άλλες βασιλικές κατοικίες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους”.

Πηγή: thetoc.gr