Κατά τη διάρκεια τυπικού ελέγχου ο άνδρας άρχισε να φωνάζει, εκφράζοντας θεωρίες περί «συνομωσίας και συστήματος»

 
 

Επίθεση σε αστυνομικό από αρνητή του κορωνοϊού σημειώθηκε σήμερα, 15 Ιανουαρίου, στο Ηράκλειο Κρήτης

 

Ένας άνδρας φέρεται να επιτέθηκε αρχικά φραστικά σε αστυνομικό της Δημοτικής Αστυνομίας και στη συνέχεια να τον γρονθοκόπησε. 

 

 

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια ελέγχου δημοτικών αστυνομικών για χρήση μάσκας και μετακινήσεων. 

 

Έξω από το δημαρχείο οι αστυνομικοί πλησίασαν έναν άνδρα, ο οποίος δεν φορούσε μάσκα. Σύμφωνα με το Cretapost.gr, o άνδρας, αρνούμενος να ακολουθήσει τη διαδικασία του ελέγχου, άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον δημοτικό αστυνομικό, εκφράζοντας, μάλιστα, τις απόψεις του περί συνομωσίας και συστήματος. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο άνδρας γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον δημοτικό αστυνομικό.

 

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον άνδρα, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον δημοτικό αστυνομικό στο ΠΑΓΝΗ για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

«Ο δημοτικός αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και φέρει κάποιους μώλωπες από την επίθεση», επεσήμανε μιλώντας στο Cretapost, ο πολιτικός προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας, Μαρίνος Παττακός, λέγοντας πως είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που έχει καταγραφεί.

 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια του 10μηνου των ελέγχων έχουν καταγραφεί αρκετοί πολίτες που είχαν άρνηση στον έλεγχο ωστόσο είναι το πρώτο σοβαρό περιστατικό που περικλείει και επίθεση. Ο συγκεκριμένος πολίτης, είναι γνώριμος των Αρχών, έχει ήδη συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. κι έχει κινηθεί η διαδικασία ποινικής δίωξης», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παττακός.

Πηγή: Lifo.gr

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του DumSpiroSpero.gr

Διαβάστε τα τελευταία άρθρα για  σχέσεις:

Η γυναίκα κατακτιέται με αληθινά αισθήματα και νοιάξιμο, γράφει η Μαρία Νικολέτα.

 

 
Ένας γνήσιος ερωτικός άνθρωπος ζητά συνοδοιπόρους που θα τον εμπνέουν.

 

 
« Ο άνθρωπος μου…ποιός είναι; » γράφει η Έφη Χατζή

 

Νέα για το περιβάλλον, τα ζώα και την κλιματική αλλαγή:

 

Πλανήτης…ΤΟΝ σέβεσαι μόνο αν ΣΕ σέβεσαι, γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου.

 

 
 
«Η φιλία του σκύλου!»

 

 

Φίλοι των ζώων ή των ζωών; Γράφει η Νάντια Διαμαντοπούλου