Σύμφωνα με πληροφορίες του cnn.gr, o άνδρας έχει ανέβει σε γερανό, που βρίσκεται επί της οδού Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά και απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.   Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας και προσπαθούν να πείσουν τον άνδρα να κατέβει από τον γερανό.   powered by Rubicon Project Μαζί με την αστυνομία στο σημείο έχει φτάσει και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ.

  Άγνωστοι παραμένουν προς το παρόν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.   Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το τοπικό site του Πειραιά koinoniki.gr νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, ένας άνδρας άγνωστων στοιχείων, σκαρφάλωσε στο γερανό των έργων του ΜΕΤΡΟ στο λιμάνι του Πειραιά, πλησίον του ΗΣΑΠ, απειλώντας να πέσει στο κενό.  

Ο άντρας έγινε αντιληπτός όταν ήδη είχε φτάσει ψηλά στο γερανό και δεν μπορούσε κάποιος να τον αποτρέψει.   Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, που ειδοποίησε την πυροσβεστική αλλά και διαπραγματευτή από τα κεντρικά προκειμένου να συνομιλήσει με τον συγκεκριμένο άνδρα.   Στο σημείο υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση ενώ έσπευσαν και μηχανοκίνητες δυνάμεις της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Πηγή: www.lifo.gr