Ο 42χρονος γιατρός είχε προσβληθεί από ασθενή του, τον οποίο εξέτασε στο ιδιωτικό του ιατρείο στον Κορυδαλλό, στις αρχές του μήνα

Την είδηση του θανάτου ενός πνευμονολόγου από κορωνοϊό, που όλους αυτούς τους μήνες υπηρετούσε τον πόλεμο απέναντι στον ιό, γνωστοποίησε μέσω του Facebook ο Σύλλογος Πνευμονολόγων Χανίων.

Ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών πέθανε τα ξημερώματα στο Αττικό Νοσοκομείο ενώ βρισκόταν διασωληνωμένος σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η ανάρτηση που είχε κάνει παλαιότερα ο πνευμονολόγος, στην προσπάθεια του να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον κορωνοϊό.

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πνευμονολόγων Χανίων πληροφορήθηκε την απώλεια του εκλεκτού συναδέλφου πνευμονολόγου Αντώνη Χατζηγεωργίου, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό. Εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του και δίνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ευχόμαστε να σταματήσει γρήγορα η λίστα των ανθρώπων που βρισκόμενοι στις επάλξεις του καθήκοντός τους προς την κοινωνία χάνονται τόσο αναίτια.

Θερμά Συλλυπητήρια στους οικείους του».

Στην συνέχεια, το Δ.Σ του Συλλόγου σχολιάζει στην δημοσίευση πως «Σε αυτόν τον πόλεμο δεν περισσεύει κανείς και κανείς δεν είναι αλώβητος, δυστυχώς!

Ας προσέχουμε περισσότερο από αυτό που μπορούμε!! Κι οι ασθενείς μας το ίδιο»!

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για έναν ιδιώτη γιατρό μόλις 42 ετών, πατέρα 3 ανήλικων παιδιών που απεβίωσε σε νοσοκομείο της Αττικής.