Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι το πιο πρόσφατο smartwatch της HUAWEI. Αυτό το νέο τεχνολογικό θαύμα συνδυάζει τον κομψό σχεδιασμό, με κορυφαία τεχνολογία και προηγμένες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης.

Με το HUAWEI WATCH GT 4 μπορείτε να παρακολουθείτε την υγεία σας 24 ώρες το 24ώρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του, το νέο smartwatch της σειράς GT σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες που σας βοηθούν να διατηρήσετε το σώμα σας σε καλή κατάσταση, και κυρίως υγιές.

Η νέα λειτουργία Sleep Breathing Awareness εντοπίζει αναπνευστικές ιδιαιτερότητες κατά τη διάρκεια του ύπνου, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την αναπνευστική σας υγεία. Η αναβαθμισμένη διαχείριση εμμηνορροϊκού κύκλου είναι πιο ακριβής και βοηθά να κατανοήσετε καλύτερα τον κύκλο σας. Επιπλέον, η τεχνολογία TruSeen™ 5.5+ προσφέρει πιο ακριβείς μετρήσεις καρδιακού ρυθμού, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονης άσκησης.

Το HUAWEI WATCH GT 4 διαθέτει πάνω από 100 αθλητικές λειτουργίες, καθώς και έναν έξυπνο προπονητή που σας βοηθά να βελτιώσετε τις επιδόσεις σας. Η νέα εφαρμογή Stay Fit σας βοηθά να διαχειριστείτε την πρόσληψη θερμίδων και να επιτύχετε τους στόχους σας για απώλεια, διατήρηση, ή αύξηση βάρους. Επιπλέον, το αναβαθμισμένο GNSS υψηλής ακρίβειας πέντε συστημάτων Dual Band βοηθά να παρακολουθείτε την πορεία που ακολουθείτε με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Όλα αυτά δεν θα ήταν χρήσιμα χωρίς την κατάλληλη αυτονομία. Το HUAWEI WATCH GT 4 διαθέτει μπαταρία που διαρκεί έως και 2 εβδομάδες, ώστε να μπορείτε να το φοράτε όλη την ημέρα χωρίς να ανησυχείτε ότι πρέπει να το φορτίζετε συνεχώς.

Φυσικά, η πλούσια λίστα των τεχνολογικών καινοτομιών του νέου GT smartwatch δεν θέτει σε δεύτερη μοίρα την αισθητική της συσκευής. Το HUAWEI WATCH GT 4 διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, ώστε να μπορείτε να βρείτε το στυλ που σας ταιριάζει. Το οκταγωνικό σχέδιο της 46mm έκδοσης είναι κομψό και ανθεκτικό. Την ίδια στιγμή, το κομψό design σαν μενταγιόν της 41mm πρότασης είναι ιδανικό για τις γυναίκες.

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι το ιδανικό εργαλείο για όσους θέλουν να ζήσουν τη ζωή στο έπακρο. Με την κομψή σχεδίαση, την κορυφαία τεχνολογία και τις προηγμένες λειτουργίες υγείας και φυσικής κατάστασης, αυτό το smartwatch σας βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας και να ζήσετε κάθε στιγμή στο μέγιστο.

Μια γυναίκα που χρησιμοποιεί το WATCH GT 4 για να παρακολουθεί τον κύκλο της, είναι πλέον σε θέση να κατανοήσει καλύτερα τις ανάγκες της και να κάνει πιο συνειδητές επιλογές για την υγεία της. Αντίστοιχα, ένας δρομέας μπορεί με τη βοήθεια του νέου GT smartwatch να παρακολουθεί την προπόνησή του, να βελτιώσει τους χρόνους του, και κατακτήσει νέους στόχους. Όσον αγορά τους πιο περιπετειώδεις χαρακτήρες, ένας ταξιδιώτης μπορεί να παρακολουθεί την πορεία του, μειώνοντας τον κίνδυνο να χαθεί.

Μπορείτε να βρείτε το HUAWEI WATCH GT4 στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της HUAWEI, και για κάθε αγορά, οποιασδήποτε έκδοσης, παίρνετε δώρο τα καταπληκτικά ασύρματα ακουστικά HUAWEI Freebuds SE 2. Η προσφορά ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Mε προτεινόμενες τιμές λιανικής 249, 269 και 349 Ευρώ για τα HUAWEI WATCH GT4 Black Strap, HUAWEI WATCH GT4 Green Woven Strap, HUAWEI WATCH GT4 Stainless Steel Strap αντίστοιχα, καθώς και  με 249, 299 και 399 Ευρώ  για τα HUAWEI WATCH GT4 White Leather Strap, HUAWEI WATCH GT4 Gold Milanese Strap και HUAWEI WATCH GT4 Steel Stainless Steel Strap, αντίστοιχα.

Πηγή: techmaniacs.gr