Η Blizzard δεν ήταν ακριβώς διακριτική στο μάρκετινγκ του Diablo IV, αλλά το τελευταίο της κόλπο δημοσίων σχέσεων είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία της νέας σεζόν του παιχνιδιού, Season of Blood, και τα υψηλής απόδοσης Blood Harvest events που εισήγαγε, η Blizzard ξεκίνησε μια μηνιαία αιμοδοσία στις ΗΠΑ. Αυτή η αιμοδοσία θα ξεκλειδώνει ανταμοιβές εντός του παιχνιδιού όσο περισσότεροι άνθρωποι συμμετέχουν. Μόλις οι δωρεές φτάσουν συνολικά τα 666 λίτρα, οι παίκτες θα μπορούν να συμμετάσχουν σε μια κλήρωση για “ένα προσαρμοσμένο υγρόψυκτο PC που θα εμπλουτίζεται με πραγματικό ανθρώπινο αίμα”

Η πρώτη βαθμίδα ανταμοιβών, μια παρτίδα από πέντε διακοσμητικά όπλων, θα ξεκλειδώσει μόλις οι δωρεές φτάσουν το 33% του στόχου. Στο 66 τοις εκατό, οι παίκτες θα αποκτήσουν επίσης πρόσβαση στο διακοσμητικό της πανοπλίας Loch Raeth Maor Barbarian. Όταν οι δωρεές φτάσουν το 100 τοις εκατό του στόχου – συνολικά 666 λίτρα αίματος – το Vermilion Eye Piebald Mount θα γίνει διαθέσιμο στο Diablo IV και θα ανοίξει η κλήρωση για το προσαρμοσμένο PC.

Εκτός από το όλο κόλπο “ανθρώπινο αίμα στο ψυκτικό υγρό”, το προσαρμοσμένο PC Seasons of Blood διαθέτει την GeForce RTX 4090 της NVIDIA, μια CPU Intel Core i9, 64GB μνήμης RAM DDR5, 3TB SSD Storage και το Quantum Vector GPU Waterblock για ψύξη. Η κλήρωση δεν θα προορίζεται μόνο για όσους έκαναν δωρεά. Μόλις επιτευχθεί ο στόχος, μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε παίκτης στις ΗΠΑ άνω των 18 ετών – δυστυχώς. Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή από τώρα έως τις 20 Νοεμβρίου και οι ενδιαφερόμενοι δεν χρειάζεται να πάνε κάπου συγκεκριμένα για να συμμετάσχουν. Οι παίκτες 18+ μπορούν να δώσουν αίμα στα τοπικά τους κέντρα αίματος και στη συνέχεια να υποβάλουν την απόδειξη στην ιστοσελίδα Diablo Blood Harvest.

Μια τυπική αιμοδοσία είναι κάτι παραπάνω από μισό λίτρο αίματος, οπότε θα χρειαστούν περίπου 1.300 δωρεές για να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Οι παίκτες του Diablo IV μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της αιμοδοσίας, επισκεπτόμενοι την ίδια ιστοσελίδα και το σιντριβάνι από το οποίο αναβλύζει αίμα. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το ποσοστό είναι ήδη στο 40 τοις εκατό, δηλαδή έχει περάσει ήδη τον πρώτο στόχο.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Ερυθρός Σταυρός ανακοίνωσε πρόσφατα ότι βρισκόμαστε εν μέσω έλλειψης αίματος, ίσως δεν είναι και η χειρότερη ιδέα. Όλες οι ανταμοιβές θα μοιραστούν λίγες ημέρες μετά τη λήξη της αιμοδοσίας, στις 22 Νοεμβρίου. Καλή συγκομιδή!

ΠΗΓΗ : techmaniacs.gr

ΜΕΣΩ: Blizzard